Aixam mopedbilar – kör dit du vill

Att ha en mopedbil brukar ge en härlig frihetskänsla. Plötsligt kan man ta sig vart man vill utan att behöva be om skjuts. Fördelarna med en mopedbil gentemot en vanlig moped är också många. Mopedbilen är ju faktiskt som en liten bil och här sitter man skyddad från väder och vind, precis som i en vanlig bil. En mopedbil kan man åka i fast det regnar eller blåser ute. Med en mopedbil är man inte heller bunden att bara åka sommartid utan den kan man köra fast det har blivit kallt ute och framförallt slipper man frysa. 

Även föräldrarna brukar tycka att det är skönt när barnen får en mopedbil, då slipper de anpassa sitt schema efter träningar och skjuts till kompisar. Med en mopedbil kan tonåringen ta sig kortare sträckor själv och åka precis som den vill. 

Mopedbilar får köras avd en som fyllt femton år och har ett AM-körkort som alltså är för Moped klass 1. Det finns mopedbilar av lite olika märken och ett av dem är Aixman. Cittrabil är en auktoriserad återförsäljare av detta märke som  är Europas ledande mopedbilsmärke. Här har man prioriterat såväl säkerhet och design som miljöhänsyn. När man köper en Aixam bi hos Cittrabil får man också två års nybilsgaranti, vilket ger en stor trygghet för kunden. 

När man ska köpa en mopedbil är det bra att åka och titta och se hur den känns i verkligheten. Hos Cittrabil kan man provsitta flera olika modeller och känna på kvaliteten. Här finns också broschyrer om modeller och tillbehör för den som vill läsa in sig på ämnet och modellen lite mer. Hos dem kan man också få hjälp och tips med olika finansieringslösningar. När man köper en mopedbil ska man också vara noggrann med att teckna rätt försäkring och det är något som man också kan få hjälp med här. När bilen är köpt och man har kört med den en tid kan man besöka firman på nytt för att utföra service på bilen. Besök https://cittrabil.se/mopedbilar/ för att få mer information.