Att hitta rätt – lätt

Låt oss bara konstatera – att hitta rätt bland sidor för sexleksaker är att leta i en djungel! De olika sidorna har lysande erbjudanden från x antal tillverkare och till varierande priser – och där står vi och har kanske inte ens någon aning vad vi egentligen vill ha, vad som är prisvärt, vilka material vi bör välja, hur mycket det är värt att betala, och hur kvaliteten ser ut. Och, om vi skickar en reklamation och retur, hur ska motiveringen se ut, ens? ”Det var inte skönt”? ”Jag kom inte”? Frågor, frågor, massor av frågor… För många är det också lite blyghet inblandad!

 

Vad kan gå fel?

Att handla utan att vara insatt kan vara mycket svårt, och leda till både missförstånd och viss ilska – men kanske också till oväntade fniss, gapflabb och leenden – samt kanske någon yttring som skulle kunna tolkas som ett uttryck för oväntad men djup tillfredsställelse? Sammantaget är en portal där du kan få hjälp med information om vad som finns, hur saker fungerar, och vad som kan vara bra att ha i åtanke, vara mycket användbar. Du vill kanske råka ut för överraskningar ibland i livet, men de ska helst inte innefatta att handla en leksak som inte fungerar för det kön du identifierar dig som.

 

 

Information och tips

Att hemma, med nyfikenheten som guide, kunna sitta och orientera dig bland det stora utbudet, låter som en bra idé, eller hur? På Lovebuddy.se kan du få tips och information, och botanisera i vad som finns tillgängligt, och fundera över vad som skulle passa just dig. Idag finns det inte bara EN sexleksak som du skulle uppskatta, utan många. Olika sexleksaker passar vid olika tillfällen – det kan handla om ditt humör eller din lust, eller om du är ensam eller tillsammans med en partner, eller flera!