Bygg en tavelvägg med inramade affischer

Det fina när det kommer till inredning av hemmet är att det gärna ska göras utefter egen smak. Ett hem med personlig prägel blir ofta betydligt mer hemtrevligt än ett hem som ser direkt kopierat ut från ett inredningsmagasin. Något som kan göra ett rum extra personligt är en vacker tavelvägg. Det kan förhöja intrycket av ett rum och göra att det känns ombonat och hemtrevligt. En stor fördel är också att det går att anpassa den precis efter egen smak och stil.

För den som har vackra ramar

Om du redan sitter på många fina ramar som du gärna vill använda till en tavelvägg så kan det vara bra att utgå ifrån dem när du ska välja vilka bilder som ska placeras i dem. Finns en önskan om en enhetlig tavelvägg är det bra att tänka på färgerna på ramarna och försöka hitta bilder i samma färgskala. Ett enkelt sätt kan vara att gå för enbart svartvita bilder, men det beror helt på om du vill att tavelväggen ska ta in mer färg i rummet eller inte. 

Välj bilder som du mår bra av

Om du inte har massa ramar ståendes i hemmet så kan det vara bra att välja bilderna först. Använd bilder som ger en härlig känsla och som passar din stil. Har du inte bilder som du tagit själv i tillräckligt hög kvalitet så blir det oftast snyggare att använda sig av tryckta bilder istället som har ett klart och fint tryck.

Det funkar perfekt att använda sig av affischer

Hos Sohu-shop hittar du vackra affischer av riktigt hög kvalitet och det går dessutom att göra de personliga genom att trycka ett namn eller text som betyder något för dig. De har även fina djur och natur motiv som gör sig riktigt bra på en tavelvägg. Hos Sohu-shop hittar du unik väggdesign och affischer av hög kvalitet till hemmet.