Designgolv gör ditt hem unikt

26 februari 2022 Lily Hansen
Designgolv

editorial

Med ett designgolv skapar du ett hem som är unikt, då du kan välja att lägga detta golv precis så som du själv önskar. När det gäller färgval samt mönster så erbjuder designgolv en mängd olika val, vilket gör att denna typ av golv går att lägga i alla rum och hem.

Med ett designgolv från till exempel amtico.com/se kan du få det hem du alltid har drömt om. Ingen annan kommer troligtvis att ha exakt samma golv när det gäller mönster och färg, eftersom du själv kan bestämma vilken typ av mönster du vill att designgolvet ska läggas i. 

Du kan välja mönster som får ditt hem att kännas exklusivt och samtidigt modernt. Ska du lägga den här typen av golv i flera rum i huset eller kanske i alla hemmets rum, så behöver du inte begränsa dig till bara en typ av mönster eller färg.

 

Designgolv

 

Personligt val av mönster och färg på ditt designgolv

Möjligheterna är egentligen oändliga när det gäller att lägga designgolv. Om man vill kan man självklart välja att lägga samma typ av mönster på sitt golv genomgående genom hela hemmet. Men att bryta av mönstret från exempelvis köket och in till vardagsrummet är också en väldigt härlig kombination att köra på. Med hjälp av en avgränsande list mellan rummen blir resultatet perfekt. 

Designgolv är alltså till för alla typer av hem, både de mer exklusiva sådana såväl som det vanliga Svenssonhemmet. Golvet är till för alla de som vill få hemmet till nya höjder samtidigt som man får ett rejält och kvalitativt golv som kommer hålla i många år framöver. 

Oavsett om du lägger ditt designgolv i köket eller sovrummet så kommer det att bli ett fantastiskt resultat. Med ditt eget personliga val av mönster och färg kommer rummet och golvet att vara unikt.

Fler nyheter