Det bekymmersfria livet i poolen

30 juni 2020 Mikael Barani
Det bekymmersfria livet i poolen

Få saker är så lugnande som ljudet av kluckande vatten.
Ännu mer avslappnad blir man faktiskt om man ligger och flyter omkring i nämnda kluckande vatten.
Det är något speciellt med att ligga på en uppblåsbar badmadrass och bara njuta. Sällan känner man väl sig lika bekymmersfri och avslappnad som då.

Kanske hör det samman med någon sorts påminnelse om livet innan vi föddes. När vi låg i våra mammors magar och bara hade det skönt.
Världens bästa spa?
Ja, i varje fall tills man med tvång ombads lämna anläggningen.

Att hänga i poolen är att bara guppa omkring utan att behöva förhålla sig till den fysiska verkligheten på något sätt. För flygande undantaget så är livet på vattnet bland det friaste vi kan finna här på jorden.
Man liksom bara… är. Riktningen som man flyter omkring i spelar inte någon större roll. Det handlar helt enkelt bara om att njuta av det liv man lever.

Extra trevligt blir det förstås om man har en god dricka nära till hands. Att blunda och sörpla lite på något fruktigt gör livet riktigt behagligt. Extra trevligt är det om man nyligen har byggt ett attefallshus som man använder som poolhus. Då kan man liksom stuva in allt där efteråt utan att behöva samsas med prylarna inomhus.
På hus-bloggaren.se kan du hitta information om hur dus ka gå tillväga om du själv bill bygga ett poolhus. 

För man kan ju inte veta allting själv. Speciellt inte i dessa soliga dagar då man helst av allt bara vill slappa runt och minimera antalet krav i livet. Framför allt med tanke på de tider som vi går igenom just nu. Då är det skönt att bara kunna koppla av och koppla ned hemma i trädgården. Speciellt om man – på ett säkert sätt – kan samla sina nära och kära kring sig.

Fler nyheter