En bukett direkt till dörren – skicka blombud i Stockholm

25 februari 2021 Lily Hansen
En bukett direkt till dörren - skicka blombud i Stockholm

Visst har du nära och kära som bor långt bort? Kanske har du en flickvän eller en pojkvän som befinner sig i Stockholmstrakterna? Eller kanske en släkting som fyller år? Det finns otaliga tillfällen då man vill överlämna en bukett, men har för lång väg att resa och för lite tid. Då finns möjligheten att skicka blombud i Stockholm

Blombud är en fantastisk möjlighet att genom ombud göra det man skulle vilja göra själv. Att gratulera någon med en stor bukett, även fast man bor långt bort. Det gör att ens närvaro nästan blir på riktigt.

 

Alla blir glada för en blomsterleverans

Det behöver inte heller vara en högtidsdag, blombud kan vara en liten uppmuntran i vardagen. Det kan vara någon som varit sjuk ett tag som behöver en hälsning. Det kan till och med vara någon du inte känner så väl, men som du skulle vilja lära känna bättre. De allra flesta blir glada och överväldigade av att få en bukett hem. Skicka med ett kort och skriv det du vill säga. 

Idag bor vi ofta långt från familj och släktingar. Många gånger infaller födelsedagar mitt i veckan, när man har svårt att åka någonstans. Födelsedagsbarnet kanske firar senare, men att få en bukett på födelsedagen är stort! 

 

Hur gör man?

Antingen beställer du via mail, per telefon eller online, och när du har beställt blir du kontaktad för att bekräfta beställningen. Vill du att leveransen ska ske samma dag ska du lägga din beställning tidigt, oftast brukar det vara före klockan 11 som gäller. Leveransen sker då på eftermiddagen. Lite dyrare är det att skicka på helgerna. Ska leveransen ske på förmiddagen, ska du lägga beställningen före klockan 11, dagen innan. 

Mottagaren kontaktas alltid för att kontrollera adressen och eventuell portkod. Vill du inte att mottagaren ska kontaktas innan så anger du det. Ibland vill man ju överraska!

Fler nyheter