En lyckad styling inför husförsäljningen

Det är mycket att tänka på när det är dags att sälja huset. För det första är det ett stort steg att ta men sen kommer allt det praktiska. Det gäller att hitta rätt mäklare, inte bara en kunnig utan en mäklare som förstår sig på just din fastighet. En bra mäklare hjälper dig från dag ett  med allt från värdering till hur du ska deklarera själva husförsäljningen. Stylingen är såklart mycket viktig. Tänk less is more! Lite som till den där första daten. Du vill lyfta fram ditt bästa jag men samtidigt vara dig själv, ditt allra bästa jag.

Farmartjänster kan vara en lösning

Fastighetens utsida  är det första intrycket som potentiella köpare möter. Därför är det viktigt att trädgården och tomten ser inbjudande ut. Farmartjänster är en samling med entreprenörer som gått samman. Det kan vara allt från att de erbjuder tunga maskiner till att styla din trädgård och allt finns samlat. Vill du ha bemanning i Varberg till din styling? Det är inga problem utan kontakta din närmsta farmartjänst. Då kan du få hjälp med allt inför visningen från snöröjning till att din trädgård får ett ansiktslyft. Utsidan är lika viktig som insidan.

 

 

Styling invändigt

Vill du kan du såklart styla själv utan att behöva ta hjälp av mäklaren och då kan du kanske spara en slant. Det viktiga är att tänka på att huset ska vara minutiöst städat, från köksskåpen till garderoberna. Har du husdjur så se till att det inte syns några spår av dessa då alla inte älskar djur. Det är också bra att ta bort alla fotografier och annat som knyter huset till dig. Du vill ju att de som tittar inte ska känna sig som inkräktare och dessutom kunna leva sig in i huset. En bra styling kan avgöra hur mycket du får för huset!