Ett hem som doftar gott

Visst vill man väl att ens hem ska lukta fräsch och gott? Inte bara de där allra första dagarna när man har städat och skurat så att det doftar ljuvligt, utan alltid. Air Wick har flera olika dofter att välja bland när det kommer till dofter som passar att ha i hemmet. Den pumpar helt enkelt ut lite spray då och då, så att ditt hem luktar fräscht hela tiden. Det kan dofta som en sommaräng eller varför inte viol eller citrondoft. Oavsett vilken doft ni väljer så kommer det dofta himmelskt och rent hemma hos er.

 

Air wick refill

Ibland behöver man ju fylla på med mer spray i enheten som sprayen sitter i. Det är en så kallad freshmatic ultra-enhet som man sätter in Air Wick refillen i. De kommer som sagt ovan i lite olika utföranden och dofter, det finns något för alla smaker att välja på. För att inte ultra-enheten ska stå och spruta ut dofter var och varannan timme, så finns det lite olika inställningar att välja på. Man kan ställa in hur den sprayar ut doft med hjälp av tre olika tidsinställningar. Sedan kan man också välja intensiteten på doften, om man vill ha det lite starkare eller svagare. Allting för att det ska kunna passa alla.

 

 

Hur gör man? 

Hur gör man för att sätta in en Air Wick refill? Du kan se mer här om så önskas, annars läser du bara vidare här. Du börjar med att stänga av enheten. Tänk också på att alltid ha den vänd bort från ansiktet, så att du inte oturligt nog tar i den samtidigt som den ska spraya ut doft. Öppna sedan enheten och dra det främre locket framåt. Sätt in den nya flaskan och tänk på att munstycket ska vara framåtriktat. Stäng sedan enheten igen.