Fillers i kampen mot rynkor i Malmö

18 maj 2022 jonas olsson
fillers

editorial

Den dagen man tittar sig i spegeln och upptäcker att man har fullt med rynkor kan det vara för sent att göra något åt det. För den som är mer vaksam och tar hand om sitt utseende blir det naturligt att förebygga även hudens dalande spänst. Med fillers i Malmö kan man ge huden lite hjälp. 

Ingen vill ha rynkor, men tänker man på det ur ett annat perspektiv så innebär det oftast att man varit med ett bra tag. Varje rynka har sin egen charm. Det är dock mindre roligt att åldras på det sättet i förtid. Varför inte ta och skjuta upp det oundvikliga en liten stund till. 

 

Spegel, spegel på väggen där

Det är kanske mest när man ser sig i spegeln som man reagerar på om man har rynkor eller ej. Annars är det troligtvis mer själva känslan man har inom sig. Att känna sig ung kan vara härligt men då vill man kanske också se ung ut. Det används mest för att öka volymen och konturera ansiktet på olika sätt. 

Under ögonen kan det fylla ut så att de små påsarna ser ut att ha försvunnit. Det funkar även bra till att motverka de mörka ringarna som också kan ses under ögonen. 

 

fillers

 

Lite om en fillers innehåll

Rent tekniskt består en filler av hyaluronsyra. Det är egentligen ett kroppseget ämne. En liten sockermolekyl som har en enastående förmåga att binda vatten till sig. Vad sägs om tusen gånger sin egen vikt! Det här ämnet finns naturligt i kroppen och bryts ner inom några dagar. 

En filler är lite modifierad för det ska ta lite längre tid för kroppen att bryta ner den. När man får en filler brukar den hålla i ett halvår. Ibland ända upp till ett och ett halvt år. Sedan är det dags för påfyllning.

Fler nyheter