Hi-Fi till rätt pris

26 mars 2019 Sofia Nyrell
Hi-Fi till rätt pris

Om du är en äkta musikälskare vet du att bra musik är ingenting utan bra ljud. Allt från stereo, högtalare, kablar och miljön ljudet spelas upp i har betydelse för kvalitén. För dig som vill ha bra ljud hemma kan det bli en dyr investering att skaffa den utrustning du behöver. Därför har företaget HiFi-freaks arbetat fram ett sätt som gör det billigare att kunna ha riktigt bra ljud, även med en lite mindre budget.

Genom att importera varorna själva och ta bort stora, lyxiga butiker som du som kund betalar för genom ett högt pris, har de möjlighet att sälja kvalitetsutrustning betydligt billigare än i fysiska affärer. Du som kund beställer det du vill ha online, får det hemlevererat och har sedan möjlighet att prova i ditt eget vardagsrum. Skulle du inte vara nöjd kan du returnera det du köpt inom 30 dagar. Både frakt (för beställning över 500 kronor) och returfrakt betalas av HiFi-freaks. 

Det gör det möjligt att kunna köpa riktigt bra produkter för upp till halva priset mot vad de kostar i butik. HiFi-freaks grundades av personer som själva är intresserade av Hi-Fi men tröttnade på de vinstmarginalerna i branschen och den dåliga servicen. Bakom HiFi-freaks finns alltså en stor kunskap och sortimentet består av välkända märken som Casio, Audiolab, Densen, Earthquake, Kimber, Mission, Tannoy, TIBO, Wharfedale, Triangle, Polk Audio med flera. 

    HiFi-freaks innebär alltså en möjlighet att skaffa riktigt bra ljud till ditt vardagsrum till rimliga priser. Är du det minsta osäker på vad du ska ha eller har frågor om någon utrustning är det enkelt att få prata med en expert via chatten på hemsidan, på telefon eller email. Beställer du varor har du tre års garanti och skulle något gå sönder har HiFi-freaks även en egen verkstad i Danmark. Ta chansen att kunna spela din favoritmusik på ett sätt den förtjänar!

    Fler nyheter