Hotell med spa i Dalarna

09 december 2021 jonas olsson
Hotell med spa i Dalarna

editorial

Sitter du och slösurfar nu igen, trött och less på vardagen? När den enda tiden man har för sig själv är när man låser in sig på toaletten, är det förståeligt. Det kan vara barnen som pockar på uppmärksamheten, eller chefen. Vänner som vill träffas hela tiden eller alla dessa måsten som cirkulerar runt omkring.

Man vill bara stanna upp och skrika rakt ut i luften. Som den vuxna och konsekvenstänkande människa man är, så gör man det inte. Istället knyter man näven i fickan och går in på toaletten och andas, och “toalettsurfar” för att få tankarna på annat håll. Men tänk om man skulle göra slag i saken. Smita iväg en dag eller ett par.

 

image

 

Hotell för avkoppling

Måhända på egen hand, eller med någon trevlig person i sällskap. Bo på ett hotell med spa i Dalarna, som till exempel https://akerblads.se/. Det är en fantastisk och ljuvlig plats att vara på. Slippa laga mat och bara få sätta sig vid ett dukat bord i en genuin miljö. En miljö där gästgiveriet har gått i arv i generation efter generation.

Ta dagen som den kommer i spaavdelningen och njuta av sköna behandlingar som botar och förbättrar kroppen. På kvällen lägger man sig i en mjuk och skön säng och sover ljuvligt hela natten. En utsökt frukostmåltid avnjuts i matsalen där både öga och gom får sitt.

Kanske tar man en promenad i den vackra omgivningen i Dalarna eller får mer spatid innan det är dags att styra kosan hemåt. Fylld med massor av ny energi att möta vardagen igen och känna att dessa dagar var väl investerade för kropp och knopp. Ibland behöver man bara avsätta lite tid för sig själv för att må bra. Det är värt att unna sig lite vardagslyx för att kunna vårda både kropp och själ.

Fler nyheter