Hur väljer man vuxenleksaker?

21 april 2020 Cecilia Olsson
Hur väljer man vuxenleksaker?

Att kunna ge sig själv njutning är riktigt härligt och kan dessutom ge en känsla av självständighet. Bara för att man inte har någon partner betyder inte det att man inte vill njuta av sex och även fast man har en så kanske man fortfarande vill ha lite egentid. Det finns många varianter att välja på när det kommer till vuxenleksaker så man bör fundera på vilka behov man har.

Den klassiska dildon

Den mest klassiska vuxenleksaken är nog dildon, den kan dessutom vara den som finns i allra flest varianter. Dildos finns i flera olika storlekar både när det kommer till längd och tjocklek, det finns allt från släta till ådriga dildos samt de som ser realistiska ut eller kommer i härligt poppande kulörer. Det finns även dildos som man kan fästa med sugpropp för att kunna använda den i fler ställningar samt dildos som är böjda för att komma åt g-punkten lättare.

Härliga vibrationer

En klitoris vibrator är otroligt populärt bland kvinnor, med all rätt! De kommer i många olika modeller och de har även olika vibrationsinställningar, vissa har bara en medans andra kan ha upp till 10 vibrationsmönster att välja på. Klitorisvibratorerna har dessutom ofta väldigt fin design och kommer i härliga färger så man kan lugnt ta med dem i handväskan utan att det är uppenbart att man bär runt på en vuxenleksak.

Ta reda på vilken som passar bäst

En stor fördel med att det finns så otroligt många vuxenleksaker på marknaden är att man garanterat kan hitta en som passar perfekt och uppfyller alla ens behov. Nackdelen kan vara att det finns väldigt mycket att välja på så man får svårt att bestämma sig. Då kan man gå in på en sida som till exempel Meandme där man kan hitta tips, information och flera olika vuxenleksaker. 

Fler nyheter