Hyr kontorsmoduler som erbjuder bra arbetsmiljö

06 mars 2022 Cecilia Olsson
kontorsmoduler

editorial

Att ett företag växer snabbt är såklart något som är väldigt positivt och spännande. Det kan dock komma med vissa nackdelar, till exempel att det plötsligt inte finns plats för alla på kontoret. Det är viktigt att ha en bra arbetsmiljö för att arbetet ska kunna utföras så effektivt som möjligt och då behövs lokaler som också kan erbjuda det.

Som tur är så finns det en smidig lösning då det uppstått platsbrist på kontoret, nämligen att hyra kontorsmoduler till dess att det befintliga kontoret byggts ut eller att företaget hittat nya större lokaler. 

Hyr kontorsmoduler precis så länge behovet finns

Många kan uppleva det problematiskt då det behövs en tillfällig lösning i väntan på att den permanenta lösningen ska bli färdig. Det behöver dock inte vara det eftersom möjligheten finns att hyra kontorsmoduler med god arbetsmiljö precis så länge som behovet finns.

Det gör att företaget inte behöver betala för dubbla lokaler i onödan och inte heller att verksamheten plötsligt inte har någonstans att ta vägen. PCS Modulsystem är ett företag som erbjuder smidiga lösningar med kontorsmoduler av hög kvalitet.

kontorsmoduler

Moduler som kan anpassas efter individuella behov

PCS Modulsystem tar snabbt fram precis de kvadratmeter som det finns behov för. Tack vare att kontorsmodulerna har självbärande konstruktioner så är det enkelt att anpassa hela modulen exakt efter de rum och ytor som saknas. Modulkontor kan användas som självständiga byggnader, en påbyggnad av befintlig kontorsbyggnad, en direktanslutning till industri- eller lagerlokal eller som ett kontor ovanpå ett annat kontor. 

Moduler med god arbetsmiljö

Det är som sagt väldigt viktigt att arbetsmiljön är god även när det handlar om tillfälliga lösningar. Därför har PCS Modulsystem tagit fram vad de kallar Comfortmoduler, vilket är moduler med mycket goda kvaliteter. Dessa moduler är skapade med extra dämpande material i golv, väggar och tak.

De har dessutom har extra bra fönster som både dämpar ljud och solljus. PCS Modulsystem erbjuder helt enkelt en bra lösning när det uppstått tillfällig platsbrist på kontoret.

Fler nyheter