Kreativ marknadsföring

Alla som driver ett företag vet att marknadsföring är viktigt. Tyvärr kan det också vara kostsamt. Men utan att marknadsföra dig själv är det ingen som vet om att du finns och då kommer tyvärr inte heller några kunder. Även etablerade företag behöver aktivt arbeta med sin marknadsföring. Annars kommer nyare företag och tar över din plats. Det är nämligen så att om du inte syns kommer folk att glömma bort att du existerar och då väljer man istället det som är mer tillgängligt. Man kan arbeta med marknadsföring på många olika sätt. Men förutom de mest uppenbara sätten såsom annonsering och tv-reklam kan man faktiskt synas genom exempelvis profilprodukter.

 

 

Sätt din logga på allt

 

Profilprodukter är en stor kategori av saker som du som företag kan sätta din egna logga på. Det kan vara så att du ska beställa kläder till dina anställda. Då kan du köpa profilkläder och trycka din logga på framsidan. På så sätt kommer andra se när dina anställda bär dessa vilket fungerar som marknadsföring. Men profilprodukter kan vara mycket mer än kläder. Det kan faktiskt vara i princip vad som helst där din logga syns.

 

Inför ett event

 

Om du ska vara med på ett event kan du beställa profilprodukter för att ge bort till besökarna. Då kan du skapa en liten påse eller väska som innehåller information om ditt företag samtidigt som du lägger i lite små presenter i väskan med företagets logotyp på. Några vanliga typer av profilprodukter att ge bort på det sättet är pennor, pennfodral, läppbalsam och tygpåsar. Men du kan egentligen ge bort vad som helst. Om du vill sticka ut lite extra, kanske en rolig idé vore att ge bort någon helt oväntad profilprodukt. Så som ett par solglasögon. Eller varför inte en ficklampa. Du kan beställa din presentreklam i Stockholm.