LED Megastore för modern belysning

01 februari 2021 jonas olsson
LED Megastore för modern belysning

Exklusiva lampor och smakfull ljussättning är ofta olika sorters led belysning. Man har dessa lampor i hela huset och även i trädgården eller som fasadbelysning. Det finns även tejpband som kan lysa med olika färger, så kallade strips, och i offentlig miljö ser man det ofta, som till exempel i varuhus eller i barer.

Den gamla vanliga glödlampan kan också vara en led belysning, men den kallas då för retro-stil, så med andra ord, den är inte helt modern i modellen utan ses mer som en kuriositet. Även om det ser ut som en traditionell glödlampa utanpå är tekniken helt modern inuti.

 

Man bränner sig inte

I moderna hem har led belysning blivit ett självklart inslag, och det finns många fördelar med det. Främst är det den minskade energiåtgången som lockar, för har man många lampor igång så blir det en betydligt billigare elräkning med led belysning. Sedan blir inte led-lamporna så varma som äldre sorters belysning, så man bränner sig inte på dem och de upplevs som säkrare.

Led belysning har lång hållbarhetstid, så man behöver inte köpa reservlampor i första taget. En kontorslampa eller golvlampa lyser väldigt länge innan man behöver byta själva lampan. De flesta saker kan man numera köpa online, och led belysning är inget undantag. Du kan exempelvis beställa från företag som LED Megastore när du ska köpa led belysning. 

 

 

Snygga badrumslampor

Man ser ofta led belysning i badrummet, på badrumsskåpet över spegeln eller på sidorna. Det är modernt och snyggt och kan upplevas som lite lyxigt. När man renoverar badrum och byter inredning där, passar man ofta på att installera lite snyggare och modernare armaturer där när man ändå är igång. 

LED-lysrör är vanliga lite varstans, inte minst på kontor och i fabriker. Så kika gärna in på en hemsida för led belysning, så hittar du många intressanta lampor.

Fler nyheter