LED strip erbjuder ett spännande och kreativt sätt att belysa sitt hem

07 december 2021 Cecilia Olsson
LED strip erbjuder ett spännande och kreativt sätt att belysa sitt hem

editorial

LED strips är perfekt för den som vill att belysningen i hemmet ska vara något utöver det vanliga. De kan användas på väldigt många sätt och platser, både inomhus och utomhus (så länge man i så fall använder sig av LED strips som klarar av utomhusklimat). Man fäster de enkelt på plana ytor där man vill ha extra belysning eller en häftig effekt. LED strips finns dessutom i flera olika färger och utföranden, så de kan passa alla inredningsstilar och smaker. 

Använd LED strips för att belysa och för att skapa ljuseffekter

Inomhus är det många som sätter LED strips bakom lister och möbler för att skapa en intressant och vacker ljuseffekt. De är också populära att fästa på hyllplan för att belysa det som står i hyllorna eller för att återigen skapa en snygg effekt. LED strips gör sig även bra i badrumsskåp och garderober, något som får dem att kännas lite extra lyxiga samtidigt som de kan bli mer funktionella.

image

LED strips kommer i olika färger och man kan dessutom använda sig av RGB LED strips som man kan ändra färg på med ett knapptryck. De är perfekt för den som gillar idén att kunna förändra rummets utseende på en sekund samt den som vill att belysningen ska passa ett tema, årstid eller högtid. De passar såklart även bra i barnrum där barnet själv kan välja vilken färg belysningen ska ha varje dag. 

Välj bland många olika sorters LED strips

Man kan smidigt beställa mängder av olika LED strips online på ledmegastore.se. De har ett brett utbud av LED strips i olika färger och längder samt LED strips som går att använda utomhus eller i våtrum och såklart även RGB LED strips. De har också många användbara tillbehör såsom fjärrkontroller, strömförsörjning, profiler och dimmers. Det garanterar att man får ut så mycket så möjligt av sin belysning. 

 

Fler nyheter