Så hittar man en skicklig frisör i Stockholm

Nuförtiden gör en frisör så mycket mer än att bara klippa hår då många även går till frisören för att de vill ha hjälp med håruppsättningar och styling. Trenderna inom hår förändras ständigt vilket gör att det hela tiden tillkommer nya tekniker och behandlingar. Detta ställer höga krav och dagens frisörer måste regelbundet utbilda sig. 

Ett exempel på detta är de senaste årens skäggtrend som har gjort att många frisörer har varit tvungna att utbilda sig i hur man trimmar och klipper skägg, men även i hur man rakar med rakkniv och använder andra behandlingar.  

Det kostar en hel del att gå till frisören och självklart vill man känna sig nöjd när man går därifrån. I vårt land med skiftande årstider blir håret inte sällan under vissa perioder trött och risigt. En bra frisör hjälper även till med goda råd om hur man på nytt får liv i sitt hår genom styling och behandlingar. Självklart påverkas håret även av saker som kost, sömn, träning och stress.


 

Få tjockare och längre hår med extensions

Många frisörer är även specialiserade på olika slags behandlingar som färgning, hårförlängningar och extensions. Att förlänga sitt hår med extensions är ett snabbt sätt att få både längre men även tjockare hår. Man kan även sätta in extensions i andra färger för att få en slingeffekt eller en mer galen hårfärg. Trevligt att känna till är att idag har de flesta frisörer också ett miljötänk och använder sig bara av ekologiska och organiska produkter som inte riskerar att skada miljön.

Letar man exempelvis efter en frisör i stockholm som gör hårförlängningar eller trimmar skägg etc. brukar man via de olika frisörernas hemsidor på nätet kunna se vilka slags behandlingar de erbjuder och vad det kostar. Ofta kan man även via deras hemsidor boka tid, något som underlättar mycket.