Skicka paket smidigt och enkelt

25 augusti 2018 Jenny Olsson
Skicka paket smidigt och enkelt

När man ska skicka paket kan det kännas jobbigt att leta efter det bästa alternativet men eftersom Schenker har så många olika alternativ så är det enkelt att hitta något som passar. När man ska skicka paket är det skönt om det kan gå smidigt och enkelt. Oavsett om man skickar paket ofta, privat eller som företagare eller om man inte är så van att skicka paket och leveranser. 

Med Billigtpaket.se kan man skicka paket på enkelt sätt. Hos dem kan man skicka sin leverans eller sitt paket med fx DB Schenker Sweden. Att skicka schenker paket är lättsamt. Man kan själv välja hur man vill skicka sitt paket. Schenker levererar med både tåg, båt, lastbilar och flyg och mellan dem kan namn välja det som passar bäst Man kan också kombinera flera fraktsätt för att få iväg sin försändelse på bästa sätt. 

Hos Schenker kan man tryggt lämna sitt paket och veta att det är i goda händer. Oavsett värde behandlar de alla paket likadant. I Sverige finns över 1600 Schenker ombud och därför är det också enkelt att hitta ett ombud i närheten. Har man ett större paket eller leverans kan man istället lämna in det på en Schenker terminal. Skickar man en försändelse som är extra värdefull kan man också lägga till efterkrav vilket betyder att varan inte levereras  förrän betalningen är gjord av mottagaren. Har man något värdefullt som man skickar kan man också lägga till en extra försäkring, det kan vara tryggt att ha ifall olyckan skulle vara framme och paketet blir skadat eller kommer bort. 

När man ska skicka paket kan det kännas jobbigt att leta efter det bästa alternativet men eftersom Schenker har så många olika alternativ så är det enkelt att hitta något som passar. De kan till och med hjälpa till om det leveranser som ska importeras eller exporteras, då det kan vara krångligt att veta hur saker och ting ska förtullas. Man kan antingen få rådgivning av dem eller ge dem hela ansvaret genom att skriva en fullmakt. 

Fler nyheter