Städfirmor som gör det där lilla extra

21 juli 2020 william eriksson
Städfirmor som gör det där lilla extra

De flesta har varit med om att klaga eller höra andra klaga på städningen på arbetsplatsen. Detta oavsett om det är företagets egen personal eller en inhyrd firma som städar. Det är dammigt i hörnen. Post-itlappar har försvunnit. Toaletterna har inte känts så fräscha som man önskat. Visst är det konstigt? När allt är fint och rent nämner ingen städpersonalen. Men när något går galet då kommer klorna fram. Så sanningen är att det är så viktigt att ha en bra städfirma som tar hand om kontorsstädningen. Dofterna av nystädat och känslan av ombonat gör att alla presterar så mycket bättre. 

 

Hur hittar man den perfekta städpersonalen?

Om man grundligt ser efter vad företagen erbjuder kan man hitta den rätta. Men en annan faktor som är minst lika viktig, och det är hur de bemöter sin personal och sina kunder. Att visa respekt skapar fina arbetsrelationer och ett bra arbetsklimat för alla. Som kund vill man gärna få en tjänst som kan anpassas efter specifika behov. Vissa tjänster behövs ofta medans andra, som exempelvis fönsterputsning, behövs bara ibland. Tar städbolaget hand om blommorna och ger dem lite extra kärlek? Är de noga med att torka av handtag och andra ytor som många tar i för att minska spridning av virus och bakterier?

 

 

Finns det sådana företag?

Att städbolaget bryr sig om de små detaljerna betyder oftast att städbolagen tar väl hand om sin personal. Det visar sig nämligen även i de fina kontorsutrymmena. Så även om det är deras jobb, glöm inte bort att visa uppskattning. De är värda sin vikt i guld både för personalens och företagets framgångar. Har man kundbesök är det nämligen det första intrycket som sätter prägel på hur resten av samtalet ska gå. Så sök efter bra kontorsstädning i Stockholm. Eller klicka här: https://www.stockholmsallstad.se/stadfirma/kontorsstadning-stockholm/

Fler nyheter