Ta dig upp till ytan och vidare mot dina drömmars horisont

Allt fler av oss tycks känna att livet handlar om mer än att jobba minst 40 timmar i veckan. Det är nästa en intuitiv känsla av att det finns något mer än att arbeta större delen av ens vakna tid för att sedan få några ynka timmar med familjen på morgonen och kvällen. Ofta är morgonen också fylls av stress och tempo som inte alls rimmar väl med att vara en närvarande förälder.

Hjälp dig själv så hjälper du även andra

Detta har lett till insikten att vi alla är vår lyckas egen smed. Det handlar om att ta ansvar för sig själv, sina tankar, sina ord och sina handlingar. För vem av oss kan med handen på hjärtat säga att den gör det? 

Är det inte istället så att vi ofta låtar oss själva halka dit och blir till vårt lilla jag – den där småsinta varelsen som främst tänker på att tillskansa sig så mycket temporär lycka som möjligt.

För att tänka på sig själv är i sig inte negativt. Tänker man med sitt STORA JAG, den där som ser saker på längre sikt, så kommer den där pragmatiska egoismen också att fungera till allas fördel. För ser man livet i det längre perspektivet så tenderar de val man gör också gagna de människor som vi har omkring oss, vilket i sin tur sprider ringar på vattnet.

Dessutom kommer man inte någonstans på egen hand. Vi behöver hjälp av varandra för att komma dit vi vill. Dessutom kan vi boosta vår egen kapacitet till att tjäna oss själva och andra med att kultivera hållbara rutiner. Meditation, rörelse och tillskott som d-vitamin, omega-3 samt CBD-olja från https://raworganics.se/ är sådan som bidrar till både mentala och fysiska fördelar.

Just CBD-oljan är så kraftfull att man tror att den kan mildra symptomen av den svåra sjukdomen KOL: https://cbdoljainfo.se/cbd-olja-mot-kol/. Se till att du optimerar dina chanser till att nå dina drömmar. 

Posted in CBD