Ta din verksamhet inom skönhet till nya nivåer

Ta din salong till nya nivåer genom att kunna erbjuda dina kunder det bästa på marknaden. Precis som inom alla industrier så utvecklas skönhetsindustrin ständigt och det gäller att vara på tårna för att kunna erbjuda dina kunder det allra bästa på marknaden. Kunder blir mer och mer medvetna både vad det gäller vikten av att vara snäll mot miljön och den egna kroppen. Allt fler vill ha tillgång till skonsamma och ekologiska behandlingar och alternativ. Det är viktigt att du då har behandlingar på din meny som kan tillgodose kundens alla behov och önskemål.

 

Att avlägsna oönskad kroppsbehåring behöver inte vara smärtsamt

Kroppsbehåring är något vi allt mer sällan skådar hos våra medmänniskor. Att avlägsna oönskad kroppsbehåring behöver inte längre vara varken smärtsamt eller dyrt och en bokning av den typen av behandling känns lika naturlig som att boka en manikyr eller tid hos frisören. Generande hårväxt kunde tidigare bidra till en försämrad livskvalitet för den berörda, men kan nu med enkelhet avlägsnas av hudterapeuter och liknande professioner. 

Sockervaxning är en skonsam metod där produkten som används, Body paste från Body fashion är en naturprodukt som är helt ekologisk.

Lär av de lärda och få din verksamhet att blomstra

Få en praktisk och teoretisk utbildning på området med certifiering och avlagt prov med hjälp och stöttning av människor som är experter på området. En utbildning sockervaxning kan få din verksamhet att blomstra! Håret avlägsnas ej med hjälp av remsor, utan produkten värms upp i händerna, appliceras på området och håret rycks bort i sin egen växtriktning. Ingen levande hud försvinner med vaxet och behandlingen är därför skonsam mot huden. Döda hudceller avlägsnas dock vilket gör att behandlingen även blir som en naturlig peeling. Efterfrågan på bra vaxningsterapeuter är hög och denna metod är helt enkelt den som är skonsammast för såväl kunden, naturen och miljön.