Takmålning är mycket viktigt för ditt hem

Underhåll på huset är mycket viktigt om det ska fungera optimal och hålla länge, både invändigt och utvändigt. Om du struntar i att måla fasaden på huset så kommer det att synas tydligt och ge ett lite sjaskigt intryck för de som passerar eller besöker bostaden. Är taket däremot inte målat på ett tag så har det oftast inte lika tydlig effekt rent visuellt (förrän det har gått riktigt långt) men det är otroligt viktigt för att taket ska kunna ge hemmet ett fullgott skydd. 

Slitna takpannor kan få nytt liv

Väder och växtlighet (såsom mossa och alger) sliter med tiden ner takpannornas ytskikt vilket gör att deras skyddande funktion försämras markant. Skyddar inte takpannorna tillräckligt bra så kan även tätskiktet under dem ta skada, vilket kan orsaka fuktskador samt andra problem som blir både kostsamma och omständiga att åtgärda. Genom att rengöra och måla taket kan grundskyddet återställas.

Gör inte jobbet själv utan erfarenhet

Det är absolut inte någon bra idé för en oerfaren att överhuvudtaget vistas på taket då det innebär en stor säkerhetsrisk. Därför är det bäst att vända sig till proffs som kan utföra jobbet säkert och med ett snyggt resultat som håller länge. 

Ett företag som kan hjälpa till med det mesta

Hustvättarna är ett företag som har många års erfarenhet av takmålning och strävar alltid efter att efterlämna perfekt resultat. De kan även hjälpa till att måla andra detaljer på taket som till exempel vindskivor, hängrännor, stuprör, vindskiveplåtar, takfönster, takstegar, ventilationsrör med mera. De kan tack vare beprövade metoder och hög kompetens se till att alla kunder får det absolut bästa upplägget för sina takpannor.

Hållbart resultat med lång garanti

Hustvättarna har dessutom möjlighet att lämna marknadens längsta garanti på sin takmålning, hela 12 år. Det kan de göra tack vare att de tillsammans med ett av Europas största företag inom färgtillverkning har tagit fram den optimala färgen för bästa möjliga takmålning i nordiska förhållanden.