Tillfällig magasinering i Uppsala

23 juni 2021 patrick pettersson
Tillfällig magasinering i Uppsala

Ibland är det svårt att veta hur man ska lösa logistiken. Det händer att man hamnar mellan bostäder, antingen frivilligt eller ofrivilligt. Som tur är finns det företag som kan hjälpa till att förvara bohaget tills den nya lyan är redo för inflyttning.

Precis det hände Hanna en månad efter att hon sagt upp sin lägenhet för att flytta in i en underbar gammal villa på landet utanför Uppsala. Paret som sålt huset hade fått problem med sin flytt och nu stod hon här utan att veta vare sig ut eller in. Hon valde det självklara sättet att agera. Medan hon loggade in passade hon på att skicka en tacksam tanke till den som kom på internet. Redan efter en halvtimme hade hon hittat ett företag som arbetade med magasinering i Uppsala. Hon kontaktade dem och fick information om hur allt skulle gå till, och de satte ett datum.

En bra lösning

Företaget kom och hämtade allt bohag och hon städade ur lägenheten. Sen passade hon på att ta den där semestern som hon tänkt boka så länge. En vecka i värmen för att samla krafter inför den stundande flytten var inte så tokigt.

Det bästa var att firman hon anlitat för magasineringen även hade en tjänst som hette bohagsflytt. På grund av det kunde hon enkelt boka in deras tjänster för både magasineringen och flytten. Vilket i sin tur innebar att hon fick allt på samma faktura där även rut-avdraget gjordes. De pengarna skulle komma väl till pass på semestern.

Redo för flytt

Utvilad och solbränd stod hon startklar när flyttbilen rullade in på tomten. Nu var hon redo. På grund av magasineringen hade luckan mellan bostäder blivit något positivt. Något som hon delade med sina följare på sociala medier. Personalen på företaget hade varit så hjälpsamma. Något hon inte skulle glömma i första taget.

Fler nyheter