Vill du sänka dina energikostnader?

Har du ett företag är du säkert van att ständigt se över vilka utgifter du har. Du kanske även tänker på miljön? Idag är det viktigare än någonsin. Inte bara för att vår miljö är i stort behov av att vi värnar om den. Men också för att det idag är en viktig konkurrensfaktor.

Företag som inte har en miljöpolicy blir mindre och mindre konkurrenskraftiga. Människor premierar företag som visar miljöhänsyn. Man kan säga att här slår man två flugor i en smäll. Kostnaderna minskar och företagets attraktion ökar.

 

Byt ut befintliga ljuskällor till LED

Har du stora lokaler som får ljus från till exempel lysrör, kan det vara där du ska börja. Många tänker inte på att man kan sätta in LED-belysning i lysrörsarmatur. De sitter högt upp, byts sällan och bara går och går. Kontakta en specialiserad firma för led armaturer för en energikalkyl, kostnadsfritt. 

Man bör besiktiga befintlig armatur på plats för att se om den går att använda till LED-lysrör. Man kollar skicket på hållarna av lysröret till drivdonet. Det hjälper ljusfirman dig med. Fungerar allt som det ska, är det bara att byta ut de gamla lysrören till LED.

 

 

Inte bara lysrör

På en arbetsplats finns ofta en mängd ljuskällor, det kan vara skrivbordslampor, kontorsbelysning, lampor i gemensamma utrymmen, ute och inne. Rådgör med ljusfirman om vilka lampor som är lämpliga att byta ljuskälla i. Du kan också få råd om vilken ljusstyrka som är passande.

Det kommer att göra miljön bättre för de anställda, bättre ljus ger en bättre arbetsplats. Samtidigt som man sparar pengar och miljö. När det är genomfört, kan man glädja sig åt en hållbar lösning på ljuset i byggnaden och en medvetenhet om miljö och ekonomi. Man kan kalla det för en win-win situation. Så varför vänta? Kontakta ljusfirman redan idag.